tegelvloer appartement

U zoekt een tegelvloer voor u nieuwbouw appartement

U zoekt een tegelvloer voor u nieuwbouw appartement, kijk dan op u gemak door ons assortiment tegelvloeren. Deze zijn inclusief lijm en voeg en plaatsen geprijsd.

Nieuwbouw appartementen worden opgeleverd (zeker anno 2018) met zwevende dekvloeren (de zand en cement of anhydrietdekvloer is zwevend aangebracht) hierdoor is geen extra isolatie meer nodig. De tegels kunnen (mits goed voor gestreken) direct op de dekvloer worden verlijmt.

Waar u op moet letten met een tegelvloer in een nieuwbouw appartement.

-Probeer eerst de vloer te laten plaatsen voordat u de muren wit.(tegels plaatsen is relatief vies werk, wij komen binnen met lijm en voeg een spetter op de muren is zo gemaakt) een vloer is ook makkelijker afplakken dan een wand.

-Er moet voor het werken van de tegelvloer een paar mm afstand gehouden worden tussen de muur en de tegels. (hier valt een plint makkelijk overheen).

-Mocht u plinten plaatsen op de tegelvloer hou dan een paar mm afstand van de grond. Dit in verband met contact geluid van u vloer naar u muren toe. (dit kunt u afkitten).

-Alle tegels en materialen nemen wij zelf mee en zetten wij zelf boven (u hoeft zelf geen tegel naar boven te zetten).

-Tegels snijden wij binnen dit geeft geen stof, tegels slijpen doen wij buiten in combinatie met een stofzuiger (geeft toch iets stof).

-De lift en het tapijt is tijdens het opleveren via de bouw volledig afgeplakt en beschermd door de bouw dus hier hoeft u zich geen zorgen om te maken.

-Soms zitten er houten platen voor de ramen in de vloer. Hier kan mits de platen op gelijke hoogte zitten als de dekvloer overheen getegeld worden. Wel zal u zelf een kleine kitnaad tussen het raam en het tegelwerk moeten zetten.

-De vloerverwarming/vloerkoeling moet 6 weken uit blijven na het plaatsen van de tegels. Belopen mag de vloer worden na 48 uur. Maar de vloerverwarming moet echt uit blijven.

Dit zijn een paar handige tips voor een tegelvloer in een nieuwbouw appartement. Natuurlijk heeft u nog andere vragen wij zijn 7 dagen in de week open stel ze gerust.

tegelvloer nieuwbouw appartement

Van Huizen Tegels Dordtsestraatweg 755 Rotterdam-Zuid

0102104183

3075BH

Bekijk ook de tegel trends van 2019!

Voor al u wand en vloer tegels kunt u terecht bij ons in Rotterdam

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp
Meer nieuws

Geven jullie ook kleur advies?

Natuurlijk kunnen wij u helpen u tegelvloer af te stemmen op u keuken, meubels en verfkleuren. Wij helpen u zelfs graag met de juiste kleur uit te zoeken van u trap. Kom langs in ...

Lees verder

Glasmozaïek in felle kleuren, de nieuwste trend in tegels

Wij krijgen in onze Tegelwinkel in Rotterdam-Zuid steeds meer vraag naar Glasmozaïek in felle kleuren. Het probleem met glasmozaïek is echter vaak dat het behoorlijk duur is. ...

Lees verder

U zoekt een tegelvloer voor u nieuwbouw appartement

U zoekt een tegelvloer voor u nieuwbouw appartement, kijk dan op u gemak door ons assortiment tegelvloeren. Deze zijn inclusief lijm en voeg en plaatsen geprijsd. Nieuwbouw ...

Lees verder

Nieuwste collectie vloertegels nu in onze showroom

Nieuwe serie hardsteen in een groot formaat 80×80 super strak! Beschikbaar in 3 verschillende kleuren grijs, wit en beige. Nieuwe serie keramisch parket Beschikbaar in ...

Lees verder

Keuken werkblad betegelen

Vaak denken we bij keukentegels alleen aan de wanden maar waarom het werkblad ook niet betegelen? Het is slijtvaster dan menig natuursteenblad. Geen speciale schoonmaak middelen ...

Lees verder

10 tegels waar je niets opziet.

Het leven is steeds drukker je werk, de kinderen, sporten het huishouden komt daardoor vaak tussendoor. Steeds vaker krijgen wij klanten die naast een mooie vloer vooral een ...

Lees verder

Bezoek onze Showroom

Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Neem contact op

010 210 41 83

info@vanhuizentegels.nl

Meer tegelinspiratie?

Wij houden je op de hoogte van de laatste tegeltrends en interieur ideeën.

Volg ons ook op: