Privacybeleid

Privacybeleid Van Huizen Tegels

Van Huizen Tegels hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Van Huizen Tegels houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
  • verwerking van je persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
  • op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze respecteren.

Als Van Huizen Tegels zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

Indien u na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Van Huizen Tegels
Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Tel: +3110 210 41 83
E-mail: info@vanhuizentegels.nl

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Van Huizen Tegels verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Verwerking van offerteaanvragen. 
  • Opname in klantenbestand t.b.v. het versturen van nieuwsbrieven.

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, verstrekken wij niet aan derden, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien ju ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

Van Huizen Tegels bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk, – in geval van bestellingen – en op uw verzoek verwijdering van de persoonsgegevens uit het klantenbestand.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Gegevens staan opgeslagen in een digitaal bestand en zijn beveiligd met een wachtwoord.

Rechten omtrent je gegevens

U hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u hebben. Tevens kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan). Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst.

Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens vragen we u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Meer nieuws

Glasmozaïek in felle kleuren, de nieuwste trend in tegels

Wij krijgen in onze Tegelwinkel in Rotterdam-Zuid steeds meer vraag naar Glasmozaïek in felle kleuren. Het probleem met glasmozaïek is echter vaak dat het behoorlijk duur is. ...

Lees verder

Badkamer inspiratie

Overal zijn badkamer tegels te koop, prachtige kant en klare tegelpresentaties die u precies laten zien hoe “u” droombadkamer eruit komt te zien. Prijzen staan netjes ...

Lees verder

Goedkope tegels nodig voor je badkamer?

Ook met een klein budget kan je uit onze Badkamer tegels outlet een waanzinnige badkamer samenstellen. Samen met een vrolijk stel uit Spijkenisse stelde wij de volgende badkamer ...

Lees verder

Grootste collectie hoogglans vloertegels van Rotterdam

Er is veel vraag naar gepolijste hoogglans vloertegels en weinig aanbod in menig tegelzaak. Na lang zoeken hebben wij inmiddels meer dan 40 verschillende glanzende vloertegels in ...

Lees verder

Nieuw in de Tegeloutlet: Mirage Black Reef

Net binnen en alweer bijna op: Mirage black reef (45×90 cm). Er is nog maar 16 m2 beschikbaar van de dik 50 m2 die we in hadden gekocht. Logisch ook, dit is echt een plaatje...

Lees verder

Nieuwste collectie vloertegels nu in onze showroom

Nieuwe serie hardsteen in een groot formaat 80×80 super strak! Beschikbaar in 3 verschillende kleuren grijs, wit en beige. Nieuwe serie keramisch parket Beschikbaar in ...

Lees verder

Bezoek onze Showroom

Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Neem contact op

010 210 41 83

info@vanhuizentegels.nl

Meer tegelinspiratie?

Wij houden je op de hoogte van de laatste tegeltrends en interieur ideeën.

Volg ons ook op: