parket tegels licht beige inclusief leggen

Licht beige parket tegels inclusief leggen in de maat 30×120. Net nieuw binnen in onze tegelzaak in Rotterdam. Groot formaat houtlook vloertegels met echt een mooie hout print en reliëf. Dit zijn gezaagde vloertegels en kunnen dus geplaatst worden met 2mm voegwerk. Uiteraard in de voegkleur die haast niet op valt.

Parket tegels hebben alle voordelen van tegels met de uitstraling van echt hout

Iedere nieuwbouw woning of appartement is tegenwoordig voorzien van vloerverwarming, niets geleid de warmte beter dan een tegelvloer. Niet iedereen wil een tegelvloer maar liever een parket vloer. Parket houtlook tegels hebben de uitstraling van een massieve parket vloer maar alle voordelen van tegels. Nooit meer schuren of lakken en vuil kan er niet intrekken. Dit zijn de perfecte vloeren met huisdieren of kinderen.

Vergeet bij u parket tegels de plinten niet

In verband met werking van de tegelvloer heeft u met iedere tegelvloer in u woonkamer een plint nodig. Wij kunnen indien u wenst van iedere tegel een tegelplint voor u zagen in iedere hoogte die u wilt. Wij zagen ook tegelplinten als u elders al tegels heeft gekocht en toch besluit om een plint te willen laten zagen uit u restant tegels.

in onze tegelwinkel in Rotterdam hebben wij meer dan 40 verschillende parket tegels

Bij onze in de tegelzaak in Rotterdam hebben wij meer dan 40 verschillende designs en maten keramisch parket voor u te bezichtigen. Laat u uitgebreid informeren welke kleur houtlook tegel voor u het beste past bij u meubels en keuken. Prijs is inclusief het plaatsen vanaf 25m2 op een vlakke zand en cementvloer. Prijs is ook inclusief de lijm en voegmiddel naar keuze.

Een deel van ons assortiment parket tegels vind u onder assortiment en dan naar houtlook op onze website. Tegels wilt u natuurlijk in het echt bekijken, wat u op onze website ziet hebben wij in onze tegelshowroom in huis en zelfs meer.

Kenmerken

  • Kleur:Beige
  • Afmeting: 30x120 CM
  • Toepassing: Geschikt voor Vloer én Wand Houtlook
  • Bijzondere eigenschappen: Geschikt voor Vloer én Wand Houtlook

Deze tegel in het echt bekijken?

Let op, wij zijn nog 3 minuten geopend en gaan zo sluiten...

> Routebeschrijving

Bezoek onze Showroom

Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Neem contact op

010 210 41 83

info@vanhuizentegels.nl

Meer tegelinspiratie?

Wij houden je op de hoogte van de laatste tegeltrends en interieur ideeën.

Volg ons ook op: