Hoogglans vloertegels 60×60 beige

Hoogglans vloertegels 60×60 beige. Prachtige basis voor iedere woonkamer. Makkelijk schoon te maken en geven een luxe uitstraling. Bekijk ook alle voor en nadelen van een gepolijste tegelvloer.

Prijs van 79 euro per m2 is inclusief leggen en materiaal vanaf 25m2 op een vlakke zand en cementvloer.

Hoogglans vloertegels zijn makkelijk schoon te maken.

Bij deze glanzende vloer hebben wij uiteraard ook de bijpassende voeg op kleur. Met eventueel een glitter toevoeging in het zilver en goud gewoon op voorraad.

 1. Wij plaatsen u hoogglans tegelvloer met 10 jaar garantie.
 2. Hebben het laatste nieuwe op tegelvloeren gebied in huis.
 3. Kunnen u plavuizen ook alleen leveren.
 4. Elke week nieuwe aanvoer van showroom tegels.
 5. Hebben ook een leuke koopjeshoek.
 6. Kunnen bij iedere tegel een bijpassende voeg leveren.
 7. Vlotte levertijden ook voor kleine hoeveelheden.
 8. Bij onze Rotterdamse tegelwinkel is het gratis parkeren voor de deur.
 9. Adviseren u vrijblijvend.
 10. Hebben de mogelijkheid om een monstertegel te lenen.

Wij plaatsen vloertegels natuurlijk niet alleen in Rotterdam. Wij komen door heel Zuid-Holland dus als u bijvoorbeeld in Barendrecht of Gouda een tegelvloer nodig heeft bent u van harte welkom in onze Showroom.

Wilt u een mooie hoogglans vloer kom gerust lang.

Van Huizen Tegels Dordtsestraatweg 755 Rotterdam.

Ook leuk om te lezen onze tips over een tegelvloer in u nieuwbouw woning.

 1. De vloeren zijn de basis van het huis of u nu voor laminaat, pvc of tegels gaat de uitstraling van iedere kamer word bepaald door de vloer. Bekijk op u gemak ons assortiment aan woonkamer vloeren.
 2. De muurkleuren afstemmen op de vloer. Standaard witte muren is zo standaard, leuker is het als u bijvoorbeeld een lichtgrijze vloer koopt ook een of al u muren in dezelfde tint door te zetten. Een voorbeeld, u koopt deze betonlook vloertegel en combineert deze met een light grijze verf van flexa. Waanzinnig toch?
 3. Een keuken afstemmen op de rest. Een keuken is vaak de duurste aanschaf van het huis, koop hem daarom niet als eerste. Als je vloer en je muren bepaald zijn weet je zeker dat je keuken perfect in je interieur past.
 4. Mocht er nog budget zijn is het tijd voor de meubels. Supergaaf om je bankstel af te stemmen op de kleur van je keuken. Of je tafel hetzelfde te houden als je keukenblad.
 5. De tuin. Binnen is alles ingericht maar de tuin zal ook moeten gebeuren. Wat veel mensen niet weten is dat veel binnen tegels ook in 2cm dik te koop zijn speciaal voor de tuin. Wel mooi als er binnen en buiten dezelfde vloeren liggen.

Mocht u nog meer tips nodig hebben lees dan ook onze tips voor vloeren in u nieuwbouw appartement.

 1. Probeer eerst de vloer te laten plaatsen voordat u de muren wit.(tegels plaatsen is relatief vies werk, wij komen binnen met lijm en voeg een spetter op de muren is zo gemaakt) een vloer is ook makkelijker afplakken dan een wand.
 2. Er moet voor het werken van de tegelvloer een paar mm afstand gehouden worden tussen de muur en de tegels. (hier valt een plint makkelijk overheen).
 3. Mocht u plinten plaatsen op de tegelvloer hou dan een paar mm afstand van de grond. Dit in verband met contact geluid van u vloer naar u muren toe. (dit kunt u afkitten).
 4. Alle tegels en materialen nemen wij zelf mee en zetten wij zelf boven (u hoeft zelf geen tegel naar boven te zetten).
 5. Tegels snijden wij binnen dit geeft geen stof, tegels slijpen doen wij buiten in combinatie met een stofzuiger (geeft toch iets stof).
 6. De lift en het tapijt is tijdens het opleveren via de bouw volledig afgeplakt en beschermd door de bouw dus hier hoeft u zich geen zorgen om te maken.
 7. Soms zitten er houten platen voor de ramen in de vloer. Hier kan mits de platen op gelijke hoogte zitten als de dekvloer overheen getegeld worden. Wel zal u zelf een kleine kitnaad tussen het raam en het tegelwerk moeten zetten.
 8. De vloerverwarming/vloerkoeling moet 6 weken uit blijven na het plaatsen van de tegels. Belopen mag de vloer worden na 48 uur. Maar de vloerverwarming moet echt uit blijven.

Mocht u verder nog vragen hebben over gepolijste tegels kom gerust langs in onze showroom in Rotterdam Zuid.

Kenmerken

 • Kleur:Beige
 • Afmeting: 60x60 CM
 • Toepassing: Geschikt voor Vloer én Wand Natuursteenlook
 • Bijzondere eigenschappen: Geschikt voor Vloer én Wand Natuursteenlook

Deze tegel in het echt bekijken?

Let op, wij zijn nog 41 minuten geopend en gaan zo sluiten...

> Routebeschrijving

Bezoek onze Showroom

Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Neem contact op

010 210 41 83

info@vanhuizentegels.nl

Meer tegelinspiratie?

Wij houden je op de hoogte van de laatste tegeltrends en interieur ideeën.

Volg ons ook op: