Betonlook tegels compleet geplaatst

Super strakke betonlook tegels compleet geplaatst met volledige garantie. Mooie nieuwe serie betonlook vloertegels in de maat 60×60 ook beschikbaar in 30×60 of 90×90 (informeer in onze tegelzaak naar de prijs). Mooie strakke woonkamervloer.

Betonlook tegels compleet geplaatst dat is wel zo makkelijk!

Prijs van 79 euro per m2 is inclusief leggen (vanaf 25m2 op een vlakke zand en cementvloer). Deze betonlook tegels zijn perfect geglazuurd er kan dus geen vuil intrekken. Ook zijn deze tegels gezaagd (hebben strakke kanten) dus zijn te plaatsen met 2mm voegwerk. Ook heeft u keuze uit 26 verschillende kleuren voegmiddel gewoon op voorraad ook handig.

Van Huizen Tegels is 7 dagen per week open, u kunt dus ook iedere zondag de nieuwste betonlook vloertegels bekijken in onze tegelwinkel in Rotterdam Zuid. Ook handig, gratis parkeren voor de deur.

Een compleet geplaatste betonlook tegelvloer vind u bij ons zeker!

Met de meest uitgebreide collectie betonlook en natuursteenlook tegels heeft u bij ons in de winkel echt wat te zien. Kwalitatief waanzinnige tegels die makkelijk schoon te maken zijn. Ideale woonkamer vloeren met huisdieren of kinderen. En uiteraard allemaal geschikt met vloerverwarming. Bekijk ook onze tips voor het inrichten van u woning met tegels.

Kenmerken

  • Kleur:Grijs
  • Afmeting: 60x60 CM
  • Toepassing: Geschikt voor Vloer én Wand Betonlook
  • Bijzondere eigenschappen: Geschikt voor Vloer én Wand Betonlook

Deze tegel in het echt bekijken?

Let op, wij zijn nog 6 minuten geopend en gaan zo sluiten...

> Routebeschrijving

Bezoek onze Showroom

Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Neem contact op

010 210 41 83

info@vanhuizentegels.nl

Meer tegelinspiratie?

Wij houden je op de hoogte van de laatste tegeltrends en interieur ideeën.

Volg ons ook op: