Antraciet gepolijste vloertegels 60×60

Antraciet gepolijste vloertegels in de maat 60×60 geven een strakke en rustige uitstraling aan u woonkamer vloer. Hoogglans vloertegels zijn super makkelijk in onderhoud, deze glanzende tegels zijn te dweilen met schoonmaakazijn of soda.

Antraciet gepolijste vloertegels inclusief leggen

De prijs van 79 euro per m2 is inclusief lijm en voegmateriaal en plaatsen (vanaf 25m2 op een vlakke zand en cementvloer). Wilt u de tegels laten plaatsen over een bestaande grind of tegelvloer kan dit natuurlijk ook neem hiervoor even contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze Tegelwinkel in Rotterdam.

Ook mooi bij een antraciet gepolijste vloertegel is een plint in dezelfde kleur

Van al onze tegels kunnen wij bijpassende plinten voor u zagen in iedere hoogte die u zelf wenst. Ook als u elders tegels gekocht heeft en toch achteraf tegelplinten wilt hebben kunnen wij deze voor u maken.

De keuze van voegkleur maakt een gepolijste tegelvloer

Niets is lelijker dan de verkeerde kleur voeg bij een tegel. Bij onze in de tegelshowroom heeft u keuze uit 26 verschillende voegkleuren en gewoon op voorraad. Bij een glanzende tegelvloer is het mooi om een voeg met een glitter toevoeging te kiezen bekijk hier hoe dat eruit ziet.

Meer gepolijste vloertegels in onze showroom in Rotterdam Zuid

In onze tegelwinkel horen wij regelmatig dat wij veel keuze hebben in hoogglans vloertegels, en dit klopt ook echt. met meer dan 30 verschillende gepolijste tegels en deze zijn vaak in verschillende maten leverbaar hebben wij een grote collectie glanzende tegelvloeren. Van volledig wit gepolijst tot zwart gepolijst kom het bij ons in de showroom bekijken.

Kenmerken

  • Kleur:Zwart
  • Afmeting: 60x60 CM
  • Toepassing: Geschikt voor Vloer én Wand Natuursteenlook
  • Bijzondere eigenschappen: Geschikt voor Vloer én Wand Natuursteenlook

Deze tegel in het echt bekijken?

Let op, wij zijn nog 43 minuten geopend en gaan zo sluiten...

> Routebeschrijving

Bezoek onze Showroom

Dordtsestraatweg 755
3075 BH Rotterdam

Neem contact op

010 210 41 83

info@vanhuizentegels.nl

Meer tegelinspiratie?

Wij houden je op de hoogte van de laatste tegeltrends en interieur ideeën.

Volg ons ook op: